Urban Garden
Stan
Trosoban
Dvoiposobni
88.10 m2
Potkrovlje
Urban Garden – Dvoiposobni Stan
Stan
88.10 m2
Trosoban
Potkrovlje

Galerija


Opis


URBAN GARDEN predstavlja moderan i ususkan REZIDENCIJALNI KOMPLEKS koji se smestio na idealnoj lokaciji između Telepa i Adica, povezujući dve ulice Čerevićku i Desanke Maksimović i pružajući nezaboravno iskustvo urbanog života.
LOKACIJA: Ova izuzetna lokacija nudi sve što je potrebno za udoban život, sa prodavnicama, školama, vrtićima, autobuskim stanicama, domom zdravlja, Dunavom, sportskim terenima i restoranima na samo korak od vašeg doma.

SPOLJNO UREĐENJE Centralni deo projekta obuhvata prelepu promenadu sa klupama i dečijim igralištem, okružen zelenim površinama koje pružaju oazu mira i opuštanja u srcu grada.

Projekat takođe uključuje jedan veliki lokal od 300m2 čija će buduća namena biti maloprodajna trgovinska radnja, doprinoseći raznovrsnosti sadržaja u okolini.

ZGRADE i STANOVI Urban Garden se sastoji od šest stambenih zgrada sa ukupno 190 stanova, a prva faza projekta obuhvata tri zgrade sa ukupno 95 stanova.
Zgrade su spratnosti Po+P+2+pk, a u prvoj zgradi se nalazi 60 stanova različitih veličina i struktura, od 27 do 127 kvadratnih metara, pružajući raznovrsne opcije stanovanja za sve potrebe i želje.

MATERIJALIZACIJA Urban Garden se ponosi korišćenjem kvalitetnih materijala i obezbeđuje sigurnost investitora, garantujući dugoročnu vrednost i zadovoljstvo stanara.

MODELI PLAĆANJA pružaJU fleksibilnost, sa opcijom 30% plaćanja pri rezervaciji, 20% pri početku gradnje, i preostalih 50% prilikom završetka projekta za keš kupce, dok se za kreditne kupce zahteva minimalno 20% učešća.

O INVESTITORU:
Dijagonala Espro BP doo je renomirana kompanija, posvećena pružanju vrhunskih usluga u oblasti investicija u nekretnine, koja se ističe stabilnošću, poštovanjem dogovorenih rokova i profesionalnim odnosom prema kupcima.
Naše drustvo Dijagonala Espro BP doo posluje od 2011. godine sa konstantnim rastom i profitabilnošću. Tim stručnjaka prati trendove i identifikuje najbolje prilike za ulaganje. Naš fokus je na kvalitetu, inovacijama i održivom razvoju, što nas čini pouzdanim u poslovanju.
Svi stanovi su uknjiženi, pružajući potpunu pravnu sigurnost tokom celog procesa kupovine. Naša misija je da omogućimo svim kupcima da uz ekonomski prihvatljive načine pronadju svoj idealan dom, uz podršku stručnog tima koji će im pomoći u svakom koraku procesa. Ponosimo se velikim brojem zadovoljnih kupaca koji su nam ukazali svoje poverenje, što je rezultat posvećenosti stručnog tima koji prepoznaje potrebe i ciljeve kupaca.

Podaci o Nekretnini


Status: U izgradnji

Grad: Novi Sad

Broj Soba: Trosoban

Cena: 

Naselje: Telep

Broj Kupatila: 1

Površina: 88.10 m2

Adresa: Čerevićka

Spratnost: Potkrovlje

Stanje: U Izgradnji

Tip: Stan

Opremljenost: Nenamešten

Dodatna Opremljenost


Tehnička Opremljenost


Nacrt